Et sted for alle

Vi startet Rambukk med en visjon om å skape ett unikt treningsmiljø, hvor alle kunne bli inspirert gjennom kampsport og idrettsglede. Vi ønsket å bygge ett tett bånd mellom instruktører og utøvere, som var basert på tillit og gode relasjoner. Denne visjonen er idag vår virkelighet. 

Rambukk ble åpnet i august 2013 og holder til i gamle ”Marvell Hauge” bygget på Råholt. I 2019 dobblet vi størrelsen på lokalet og har nå over 800 kvm der vi tilbyr Thaiboksing (Muay Thai), Brasiliansk Jiu Jitsu (BJJ), Grappling/Submission wrestling og siden 2019, Yoga og CrossTraining. I tillegg finnes det en CrossTraining rom med fullverdig rigg, vekter og kardiomaskiner, caféområde og resepsjon med butikk. Vi har svært god kapasitet på parkeringsplasser som er gratis.

Våre dyktige instruktører har mange års erfaring og er godt meriterte med flere nasjonale og internasjonale plasseringer og titler.

Vi har et svært aktivt konkurranse miljø og har flere gode resultater nasjonalt og internasjonalt. Vi er medlem av det Norske MMA forbundet og Norwegian Muay Thai Association (NMTA). Innen Brasiliansk Jiu Jitsu er vi en del av Kimura og svartbelte José Carlos som er en internasjonalt meritert og svært anerkjent utøver og instruktør.

Miljøet på klubben er unikt og det er vi veldig stolte av. Det er ett svært sosialt sted hvor alle kjenner hverandre og latteren sitter løst. For mange av oss er klubben like mye en sosial arena, som ett sted for trening og mestring. Båndene mellom utøverne er sterke og dette er vår styrke når vi reiser rundt i Norge og Europa for å konkurrere. Kampsport er en lagidrett.

Vi fokuserer på å holde høy kvalitet på våre instruktører og setter store krav til relasjonsbygging, treningsmiljø, tillit og faglig innhold. Vi ønsker å bli den beste versjonen av oss selv, hver gang vi går på trening.

Så når du kommer til oss første gangen, så ønsker vi deg velkommen med en uke der du kan bli kjent med oss og prøve alt vi har, uten å forplikte deg. Vi låner deg utstyret du trenger, setter deg sammen med erfarne og trygge utøvere, og vi følger deg opp gjennom treningene. Enten du er utøver eller foresatt, så ønsker vi at du skal kjenne igjen våre verdier som er beskrevet her, i klubbmiljøet og på matta. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål eller bare ta turen ned på klubben. Vi sees!

Våre instruktörer

Audun Martinsen

Hovedinstruktør BJJ

Audun er en av grunnleggerne av Rambukk og har trent aktivt siden 2010. Han har flere internasjonale meritter i BJJ og ble Europamester i 2016 som lilla belte. Audun ble gradert til svart belte av Jose Carlos i 2019. I tillegg til dette har han ett stort engasjement for selvforsvar og arrestasjonsteknikk, og var i en årrekke instruktør i arrestasjonsteknikk i politiet. Auduns økter handler om idrettsglede kombinert med driv og kvalitet.

Petter Holm

Instruktør BJJ

Petter startet i 2012 og har vært med å bygge Rambukk fra starten av. Hans engasjement og humør har gjort han til en fantastisk instruktør. Petter ble gradert til lilla belte i 2018 og har i dag ansvaret for nybegynner partiet. Øktene til Petter holder høy kvalitet, og han er en mester i detaljer og teknikk. Med mye humor og en inkluderende personlighet står han for ett av våre mest populære parti.

Aram Meresene

Instruktør BJJ Kids

Aram startet å trene BJJ i 2017 og ble gradert til blått belte i 2019. Han er en drivende dyktig instruktør som vekker engasjement og idrettsglede i barna. Med glimt i øyet og pedagogisk solid instruksjon er han en av de viktige driverne for Rambukks barneparti i BJJ.

Frank Hofstetter

Hovedinstruktør Thaiboksing

Frank begynte å trene thaiboksing i 1995 og har flere nasjonale og internasjonale meritter. Han er flere ganger svensk mester og VM medaljør. Frank har i lengre perioder bodd i Thailand for å trene og konkurrere. Han har en lang og bred erfaring fra sporten. Hans treninger holder høy kvalitet og preges av humor og høyt tempo. Frank startet på Rambukk i 2015 og har bygd opp ett herlig treningsmiljø for sine elever.

Mathias Jimenez

Instruktør Thaiboksing, Thai Kids, BJJ Kids

Mathias har holdt på med forskjellige idretter hele livet, men har alltid likt kampsport best. Han innehar svart belte i Taekwondo, blått belte i BJJ og har holdt på med thaiboksing i over fire år. Han har vært instruktør for både barn og voksne innen thaiboksing og BJJ.

Josefine Øierås

Instruktør Crosstraining

Josefine er aktiv og engasjert innenfor de aller fleste treningsformene. Hun er tidligere turner, men har de siste årene drevet med styrketrening. Hun er nylig utdannet PT og kostholdsveileder og tok 1. semester i USA, Florida. Der ble hun bl.a. introdusert for crossfitmiljøet og frelst på sekundet. Josefine brenner ekstra for å fremme et sunt treningsmiljø hvor gode verdier og holdninger står i sentrum.

Treningsfilosofi: Du feiler 100% på sjansene du ikke tar og øktene du ikke gjennomfører.

GRUNNUTDANNING

 • Certified personal trainer, National Personal Trainer Institute, Florida
 • Årsstudium personlig trener, Active Education

VIDEREUTDANNING

 • International certified personal trainer, National Academy of Sports Medicine

Rina Castillo

Instruktør Yoga

Rina kommer fra El Salvador, og kom til Norge i mars 2018. Rina har gjort yoga siden 2013, og hennes favoritt er Vinyasa yoga. Rina startet å trene BJJ hos Rambukk i slutten av 2018, og startet som yoga instruktør i januar 2020.
Rina har erfaring som yoga instruktør fra hjemlandet sitt.

“In the practice of Yoga one can emphasize the body, the mind or the self and hence the effort can never be fruitless.” — T.Krishnamacharya

0
  0
  Handlevognen din
  Vognen din er tomTilbake til butikken
  X