RAMBUKK
ET STED FOR ALLE
Bli inspirert gjennom kampsport og idrettsglede
Gratis prøveuke
Velkommen til Rambukk Kampsportsenter for en uforpliktende prøveuke. I resepsjonen vil du få et midlertidig medlemskort som er gyldig i 7 dager. Du bestemmer selv når prøveuken starter. I løpet av prøveuken vil du få en enkel innføring i kursene vi tilbyr og vi har alt av låneutstyr du trenger.

Vi anbefaler at du prøver de ulike stilartene vi tilbyr, slik at du får et godt inntrykk av tilbudet vårt. Kom innom for å bli kjent med våre dyktige instruktører og vårt fantastiske treningsmiljø!
Fyll inn dine detaljer
Alder
Hvem er vi?
 • AUDUN MARTINSEN
  Grunnlegger, Hovedinstruktør BJJ
  Audun er en av grunnleggerne av Rambukk og har trent aktivt siden 2010. Han har flere internasjonale meritter i BJJ og ble Europamester i 2016 som lilla belte. Audun ble gradert til svart belte av Jose Carlos i 2019. I tillegg til dette har han ett stort engasjement for selvforsvar og arrestasjonsteknikk, og var i en årrekke instruktør i arrestasjonsteknikk i politiet. Auduns økter handler om idrettsglede kombinert med driv og kvalitet.
 • FRANK HOFSTETTER
  Daglig leder, Hovedinstruktør Muay Thai
  Frank begynte å trene thaiboksing i 1995 og har flere nasjonale og internasjonale meritter. Han er flere ganger svensk mester og VM medaljør. Frank har i lengre perioder bodd i Thailand for å trene og konkurrere. Han har en lang og bred erfaring fra sporten. Hans treninger holder høy kvalitet og preges av humor og høyt tempo. Frank startet på Rambukk i 2015 og har bygd opp ett herlig treningsmiljø for sine elever.
 • ARNFINN MARTINSEN
  Grunnlegger
  Tekst om denne enigmatiske person kommer om ikke alt for lenge.
Kontakt oss
+47 465 06 071
kontakt@rambukken.no
Trondheimsvegen 266/268, Råholt