Våre kurs

BRASILIANSK JIU JITSU (BJJ)

Med røtter fra Japansk Ju-Jutsu og judo, perfeksjonert i Brasil og kamptestet gjennom over 100 år er BJJ en komplett kampform for både selvforsvar og sport. Best kjent fra MMA som den foretrukne bakkekamp stilarten. Her lærer man kast, bryting, bevegelighet, kontrollgrep, submissions og kroppskontroll.

Aldersgrense 14 år

MIXED MARTIAL ARTS (MMA)

MMA er best kjent gjennom det regjerende forbundet UFC. I MMA kombinerer med det beste fra alle kampsporter og setter det sammen til en. Man bokser, sparker, bryter og bruker bakkekamp. Hos oss har vi tre av de viktigste kampformene innen MMA som vil gi ett komplett game. Nemlig boksing, thaiboksing og Brasiliansk Jiu Jitsu.


Aldersgrense 14 år

MUAY THAI (THAIBOKSING)

En gammel kampform med røtter tilbake til 1400 tallet og Thailand. Med slag, spark, knær og albuer nedkjempes motstanderen. Thaiboksing kan praktiseres av alle og er en fantastisk måte å komme i god form på. Man finner både selvforsvarsaspektet og konkurransemulighetene innenfor thaiboksing. Hovedcoach for thaiboksingen på Rambukk er den meriterte og svært erfarne utøveren Frank Hofstetter. Hos oss kan du trene som mosjonist eller du kan trene for å konkurrere.


Aldersgrense 14 år

CROSSTRAINING OG YOGA

Crosstraining er funksjonell trening med fokus intensitet og allsidighet. På våre timer vil du lære korrekte teknikker for alle øvelser og garantert bli sliten underveis. Vår Yoga er ett sterkt kompliment til alle våre tilbud og vil hjelpe deg med fleksibilitet og mobilitet, samt den unike roen man føler etter endt økt. Våre instruktører holder høy kvalitet og er opptatt av at du skal lykkes hele veien.


Aldersgrense 14 år

Kurs for barn

BJJ Kids / BJJ Juveniles

BJJ Kids er Brasiliansk Jiu Jitsu for barn. Vi har delt dette opp i to partier, ett for barn i alderen 6 til 9 år (45 min) og 10 til 13 år (60 min). Her vil barna lære Brasiliansk Jiu Jitsu (BJJ) gjennom lek, disiplin, sosialt samspill og sparring. BJJ vil over tid gjøre barnet mer fokusert, gi en sterk følelse av mestring og øke selvtilliten. Vår BJJ er orientert mot konkurranse, men inneholder samtidig en stor grad av selvforsvar og mestring. Vi deltar regelmessig på konkurranser i inn- og utland. Hos oss gis ingen deltager medaljer og hver gradering blir gitt når det er fortjent. Vi ønsker at barna skal lære å vinne og tape. At ett tap er ett læringspunkt for utvikling, at en seier ett resultat av hardt arbeid og fokus. Alle barn får prøve to treninger for å se om de liker det før man melder seg inn.

Aldersgrense 6 år

Thai Kids

Thaiboksing kids er ett tilbud til barna og tar for seg grunnleggende thaiboksing, med fokus på mestringsfølelse. disiplin og idrettsglede. Partiet er for alderen 10 - 13 år.


Aldersgrense 10 år