Medlemskap
Meld deg inn online og spar 199 kr på innmeldingsavgift.

Total
voksen
+20 år
fra 599
per måned

Total
ungdom
14-19 år
fra 499
per måned

Crosstraining & Yoga
Alle aldre
399
per måned

BJJ Kids /
Thai Kids
6-13 år
399
per måned
INFORMASJON
Vi har forskjellige modeller for bindingstid på medlemskap og alle medlemskap betales via avtalegiro. Det tilkommer en innmeldingsavgift på 199,- ved førstegangsregistrering av medlemskap for Total voksen og Total ungdom. Velger du online-innmelding, sparer du innmeldingsavgiften på 199,-. Første faktura vil være for inneværende og kommende måned og sendes per sms. Du velger selv om du vill betale første faktura med VIPPS, bankkort eller i din nettbank. Det er 15 års aldersgrense som minimum på alle partier, unntatt BJJ Kids, BJJ Juveniles og Thai Kids som er aldersbestemt.

Innmelding skjer gjerne etter at man har hatt en gratis prøveuke, som vi tilbyr alle nye medlemmer. Når prøveuken er over, vil vi hjelpe deg med innmelding i resepsjonen eller du kan gjøre det selv online. Har du spørsmål om dette, kan våre instruktører svare deg på det meste.

Avtalen fortsetter til skriftlig oppsigelse foreligger etter endt bindingstid. Oppsigelsestiden er 1 måned regnet fra første månedsskifte etter den dato oppsigelsen er mottatt.

All sakshåndtering (oppsigelse, frys mm) rundt medlemskap må gjøres skriftlig og henvendelser bes sendt til: kontakt@rambukken.no

Allerede medlem?
Tegn avtalegiro - spar tid og penger!
Dropin-time?
kr
150
kr
200
Ønsker du bare å trene en dag? Ikke stress, vi har plass til deg også!