Om oss
Et unikt treningsmiljø
Alle skal bli inspirerte gjennom kampsport og idrettsglede. Vi ønsker bygge et tett bånd mellom instruktører og utøvere. Det er da vi oppnår tillit og gode relasjoner!
Rambukk ble åpnet i august 2013 og holder til i det gamle "Marvell Hauge"-bygget på Råholt. I 2019 doblet vi størrelsen på lokalet, og nå har vi nærmere 900 kvm der vi tilbyr Muay Thai (thaiboksing), Brasiliansk Jiu Jitsu (BJJ), MMA (Mixed Martial Arts), Submission Wrestling og siden 2019, Yoga og CrossTraining. Vi har et Crosstraining-rom med fullverdig rigg, vekter og cardiomaskiner. Ønsker du å kjøpe utstyr har vi en stor resepsjon og caféområde med alt du trenger for din trening. Vi har også god kapasitet på parkeringsplasser som er gratis.

Våre dyktige instruktører har mange års erfaring og er godt meritterte med flere nasjonale og internasjonale plasseringer og titler. Vi har et aktivt konkurransemiljø og har flere gode resultater nasjonalt og internasjonalt. Vi er medlem av det Norske MMA forbundet og Norwegian Muay Thai Association (NMTA). Innen Brasiliansk Jiu Jitsu er vi en del av Checkmat, som er en av verdens største BJJ affiliasjoner, samt Professor Rico Viera og Leo Vieira som er internasjonalt anerkjent som noen av verdens beste utøvere og instruktører.

Miljøet på klubben er unikt, og det er vi veldig stolte av. Det er et svært sosialt sted hvor alle kjenner hverandre, og latteren sitter løst. For mange av oss er klubben like mye en sosial arena som et sted for trening og mestring. Båndene mellom utøverne er sterke, og dette er vår styrke når vi reiser rundt i Norge og Europa for å konkurrere. Kampsport er en lagidrett! Vi fokuserer på å holde høy kvalitet på våre instruktører og setter store krav til relasjonsbygging, treningsmiljø, tillit og faglig innhold. Vi ønsker å bli den beste versjonen av oss selv, hver gang vi går på trening.

Ønsker du å bli kjent med oss er det bare å registrere en gratis prøveuke uten noen forpliktelser. Under prøveuken låner vi deg utstyret du trenger, setter deg sammen med erfarne og trygge utøvere, og vi følger deg opp gjennom treningene. Enten du er utøver eller foresatt, så ønsker vi at du skal kjenne igjen våre verdier som er beskrevet her, i klubbmiljøet og på matten. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål eller bare ta turen ned på klubben. Vi sees!
Instruktører Brasiliansk Jiu Jitsu
 • AUDUN MARTINSEN
  Hovedinstruktør BJJ / Grappling
  Audun er en av grunnleggerne av Rambukk og har trent aktivt siden 2010. Han har flere internasjonale meritter i BJJ, blant annet to IBJJF Master EM gull og to EM sølv. Audun ble gradert til svart belte i 2019 og er i dag førstegrads svartbelte under Rico Vieira og Checkmat. I tillegg til dette har han ett stort engasjement for selvforsvar og arrestasjonsteknikk og var i en årrekke instruktør i arrestasjonsteknikk i politiet. Auduns økter handler om idrettsglede kombinert med driv og kvalitet.
 • HÅVARD ERIKSEN
  Instruktør BJJ
  Vår mest meritterte og aktive utøver i BJJ er Håvard. Han har vært involvert i trening og idrett hele livet.
  Han begynte med BJJ i 2016 og styrke- og HIIT-trening (High Intensity Interval Training) i 2004. Håvard har vunnet alle konkurranser i Skandinavia siden 2019, både i vektklassen sin og i åpen klasse! Noen av hans største prestasjoner inkluderer EM-gull i 2019, dobbelt gull i Rome Open 2019, Superfight Copa Podio 2019 og sølv i VM i 2022. Håvard har en brennende lidenskap for BJJ og planlegger å bruke all sin tid på å coache og dele sin kunnskap etter sin aktive karriere. Håvard innehar brunt belte i BJJ.
 • HEGE PRETORIUS
  Instruktør BJJ / Grappling
  Hege begynte på Rambukk i januar 2017. Hun har en bred idrettsbakgrunn og har trent kickboksing, thaiboksing, klatring, ridning, men fremfor alt yoga og BJJ. Hege har en kronisk utmattelsessyndrom kalt ME, men til tross for dette har hun aktivt konkurrert i BJJ og klart å oppnå lilla beltegrad. Mot alle odds har hun klart å vinne gull i Pan Ams i 2018 i hvittbelteklassen og dobbelt gull på Oslo Open samme år, også i hvittbelteklassen. Hege bidrar som instruktør i grappling og på våre barnepartier i BJJ.
 • CHRISTER ALFHEIM
  Instruktør BJJ / Grappling
  Christer begynte med BJJ på Rambukk i 2013 da han bare var 13 år gammel. Han er den utøveren som har vært lengst hos oss. Christer er en svært teknisk og dyktig utøver som har deltatt i mange konkurranser
  og har oppnådd flere internasjonale medaljer, deriblant dobbelt bronse i EM i Portugal som hans høyeste prestasjon. Christer kom tilbake til oss i 2022 etter to år i Haugesund, der han trente på heltid med noen av Europas beste utøvere innen BJJ og grappling. I 2023 blev Christer gradert til svart belte av hovedinstruktør Audun og og vår professor Rico Viera.
 • LEANDER PERSTUEN
  Instruktør BJJ kids
  Leander begynte med BJJ i 2014 og har vært en del av trenerstaben for BJJ Juveniles siden 2022. Han har aktivt deltatt i konkurranser i Skandinavia, men fokuserer nå hovedsakelig på sin rolle som instruktør. I 2023 ble Leander gradert til grønn/hvit belte, som er den høyere beltegraden for barn under 16 år. Du vil treffe Leander på våre barnepartier i BJJ eller når han er med på konkurranser og coacher våre barn.
 • ALEXANDRA STRØM
  Instruktør BJJ kids
  Alexandra går på idrettslinjen på Eidsvoll videregående skole og har vært engasjert i BJJ siden hun var 8 år gammel. I tillegg til BJJ har hun danset hip-hop i mange år. Alexandra har oppnådd blått belte og er instruktør for våre barnepartier på Rambukk. Hun deltar jevnlig i konkurranser i Skandinavia.
 • FABIAN STENSBERG
  Instruktør BJJ kids
  Fabian har vært aktiv innen idrett hele livet og har en sterk konkurranseinstinkt. Han spilte tidligere innebandy i den norske eliteserien i fire år. I 2020 fant Fabian kjærligheten for BJJ på Rambukk, og siden da har han deltatt i mange konkurranser og tatt med seg flere medaljer fra ulike turneringer. Fabian hjelper til som instruktør på våre barnepartier i BJJ.
 • MARIUS PERSTUEN
  Instruktør BJJ
  Egentlig var det sønnen til Marius som først begynte med BJJ i 2017. Etter å ha sett sønnen trene noen ganger, prøvde også Marius BJJ og han fant lidenskap for sporten umiddelbart. Siden da trener Marius så mye han kan og han konkurrerer aktivt både i BJJ og grappling. Marius har oppnådd lilla belte i BJJ og bidrar som instruktør på våre barnepartier.
 • ARAM MERESENE
  Hovedinstruktør BJJ kids
  Aram begynte å trene BJJ på Rambukk i 2017 og innehar lilla belte. Aram är hovedinstruktør på våre barnepartier. Han er en dyktig instruktør som vekker engasjement og idrettsglede hos barna, med glimt i øyet og solid pedagogisk instruksjon er han en av de viktige driverne for Rambukks barneparti i BJJ.
Instruktører Muay Thai
 • FRANK HOFSTETTER
  Hovedinstruktør Muay Thai
  Frank begynte å trene thaiboksing i 1995 og har flere nasjonale og internasjonale meritter. Han er flere ganger svensk mester og VM medaljør. Frank har i lengre perioder bodd i Thailand for å trene og konkurrere. Han har en lang og bred erfaring fra sporten. Hans treninger holder høy kvalitet og preges av humor og høyt tempo. Frank startet på Rambukk i 2015 og har bygd opp ett herlig treningsmiljø for sine elever.
 • LINUS SOLHEIM
  Instruktør Muay Thai Kids
  Linus er en av våre yngre instruktører og har trent aktivt siden 2021. Han er en svært aktiv utøver og konkurrerer i Muay Thai, BJJ, grappling og MMA. Linus har oppnådd blått belte i BJJ og bidrar som instruktør på Thai Kids.
 • MATHIAS JIMENEZ
  Instruktør Muay Thai Kids / Muay Thai
  Mathias har holdt på med forskjellige idretter hele livet, men har alltid likt kampsport best. Han innehar svart belte i Taekwondo, blått belte i BJJ og har holdt på med thaiboksing siden 2015. Han har vært instruktør for både barn og voksne innen thaiboksing.

 • ATLE MIKKELSEN
  Instruktør Muay Thai
  Atle er en av våre thaiboksingsinstruktører og har trent kampsport siden midten av 2000-tallet, hvorav thaiboksing i nesten 15 år. Han har besøkt Thailand flere ganger og trent thaiboksing på noen av de største gymene der. Atle hjelper til i konkurranselaget og får alltid det beste ut av sine elever under treningene.
 • ERICK JØRGENSEN
  Instruktør Muay Thai
  Erick begynte med kampsport i 2004, og Muay Thai i 2006. Han har en stor og dyp forståelse for sporten og kommer opprinnelig fra Thailand. Erick deltar fortsatt i konkurranser og er en aktiv utøver som har trent og konkurrert både nasjonalt og internasjonalt. Erick er ikke bare utrolig dyktig innen kampsport, men han er også Nord-Norsk mester i LA-salsa og kom på 2. plass i NM i salsa i 2017. Du vil møte Erick på nybegynnerøktene eller når han hjelper til med konkurranselaget.
 • UMAIR AHMAD
  Instruktør Muay Thai Kids / Muay Thai
  Umair har trent Muay Thai siden 2018 og er en aktiv utøver som konkurrerer jevnlig. Han er svært hjelpsom, har lett for å le og skaper alltid en god stemning. Umair bidrar som instruktør på nybegynnerpartiet og trår til som vikar for andre instruktører ved behov.
Instruktører Crosstraining
 • MARTE BJØRNDALEN
  Hovedinstruktør Crosstraning
  Hun har alltid vært lidenskapelig opptatt av idrett og bevegelse. Som barn drev hun med ulike idretter, men det var ikke før hun var 13 år at hun oppdaget fordelene med funksjonell trening og vektløfting. Siden den gang har hun dedikert seg til trening og veiledning i omtrent åtte år.

  I 2020 vokste interessen hennes for crosstraning da hun innså hvor enkelt det var å kombinere kondisjonstrening og styrketrening hjemme. Hun merket tidlig effektene det hadde på kroppen sin og har holdt fast ved det siden.

  Gjennom crosstraning har hun funnet sin lidenskap og glede. Det er en treningsform som utfordrer henne på alle nivåer og gir fantastiske resultater. Som sykepleier vet hun viktigheten av å ta vare på helsen, og hun ønsker å inspirere andre til å gjøre det samme.
 • VERA HARALDSEN
  Instruktør Crosstraining / BJJ
  Vera ble en del av Rambukk i 2015 da hun begynte med Brazilian Jiu-Jitsu. Siden 2016 har hun regelmessig deltatt i konkurranser, inkludert tre ganger i EM. Vera er vår mest meritterte kvinnelige BJJ-utøver og har oppnådd brunt belte.
  I 2018 begynte Vera å ta styrketrening på alvor, og siden 2022 har hun vært instruktør i crosstraning. Veras treningsøkter er varierte og krevende, med høy intensitet. Hun legger stor vekt på å opprettholde et høyt tempo og utfordre seg selv
  både fysisk og mentalt. Når hun ikke instruerer i crosstraning, bidrar hun også som trener innen BJJ.
 • CATHRINÉ CAMÉN
  Instruktør Crosstraining
  Cathrine Camén har bakgrunn som danser, og trener styrketrening og CrossFit aktivt. Hon är utdannet personlig trener, gruppeinstruktør och kostrådgivare med over 10 års jobberfaring. Cathriné kommer hjälpa dig att pusha dig själv för att nå dina träningsmål.

  ”Som trener og instruktør er jeg opptatt av at man skal lære riktig teknikk, ha det gøy og få mestringsfølelse når det kommer til egen innsats og øvelser. Sammen er vi sterkere!”

 • MARCIN STOLARCZYK
  Instruktør Crosstraining
  Allerede som 15-åring begynte Marcin med styrketrening, men senere gikk han over til CrossFit og funksjonell trening. Marcin har også startet med trening i BJJ på Rambukk og har nå oppnådd blått belte. Dere vil treffe Marcin når han vikarierer på crosstreningen.
 • TIM ENGEBAKKEN
  Instruktør Crosstraining
  Tim har lang erfaring fra treningsbransjen og spesielt kraftidretter, både som utøver og som instruktør. Treningene tar utgangspunkt i prinsipper og øvelsesutvalg fra både kettlebells, CrossFit, styrkeløft, kroppsbygging og kampsport. Treningene er lagt opp på en slik måte at de passer «alle», uavhengig av treningsgrunnlag. Fra å være et trygt sted å introduseres for trening for de som enten har lite treningserfaring eller som ønsker å komme i generelt bedre fysisk form, til å være et hensiktsmessig tilskudd for erfarne mosjonister og kampsportutøvere, som ønsker å forbedre sine fysiske kapasiteter.
Instruktører MMA
 • TOR-OLAV HAUGE
  Hovedinstruktør MMA / Instruktør Grappling
  Tor-Olav er hovedinstruktør i MMA på Rambukk og er vår mest allsidige instruktør. Han startet med kampsport i 1999 og har trent og konkurrert innen shootfighting, Muay Thai, BJJ, MMA og grappling.

  Tor-Olav er europamester i grappling (2019) og norgesmester i Muay Thai (2010). Han har også deltatt i profesjonelle MMA-kamper og innehar brunt belte i BJJ. Tor-Olavs treninger har høyt tempo og vil hjelpe deg med å komme i din livs beste form.
Instruktører Yoga
 • RINA CASTILLO
  Instruktør Yoga
  Rina kommer fra El Salvador, og kom til Norge i mars 2018.
  Rina har gjort yoga siden 2013, og hennes favoritt er Vinyasa yoga. Rina startet å trene BJJ hos Rambukk i slutten av 2018, og startet som yoga instruktør i januar 2020. Rina har erfaring som yoga instruktør fra hjemlandet sitt.

  “In the practice of Yoga one can emphasize the body, the mind or the self and hence the effort can never be fruitless.” — T.Krishnamacharya